despartio.blogg.se

2016-03-04
05:09:40

Blir det aldrig bättre...

Hon ställde sig den frågan igår...
Blir det aldrig bättre...är detta hennes normalstillstånd?
 
Förra året tänkte hon: Om ett år är allt detta över...då tittar du tillbaka och känner att allt kommer att bli bra..och att det blev det... men så blev det inte..det blir aldrig så..hur förbannat positiv hon än är..hur hon än tvingar sig till att se saker positivt..hitta allt bra i allt negativt...så går det ändå åt helvete...
 
Eftter APTn igår körde hon hem...fast hon ville inte hem..hon vill bara köra bilen rakt utför ett stup så allt slutar... men hon älskar sitt liv för mycket..fast att hon hatar hur hon mår.. hon hatar så mycket...när ångesten kväver henne..när rädslan tar stryptag på henne..när hon inte vet hur hennes morgondag ser ut..inte ens det lilla minsta vet hon.
 
Hon kröp ner i sängen med hundarna och lyckades somna ett tag..för att sedan vakna med ångesten från helvetet...hon gick upp med ett illamående... Hällde upp ett glas vin för att lindra den..men den lindrades inte ett dugg...försökte tänka på något annat än förhöret som ska vara idag... men inget fick känslan att gå bort..inget...hon plockade fram symaskinen och ändrade på några kläder.. snäste av Frans i telefonen när han ringde  och sa att han var på väg hem..hon ville slå sönder något..skrika på Frans att allt är hans fel..
 
På kvällen brakade hon loss och kände ett hat välla upp mot Frans... hon kunde inte sluta att beklaga sig..över hur hon mår..hur arg hon är på honom.... när hon satt där insåg hon att hon var orättvis..men ändå inte...hon ångra många saker hon sa om deras liv och hur det ter sig..men  ändå inte...hon behövde få ut det..och allt hon sa igår..var sanning ...för henne..
 
Kommentar:
2016-03-06 @ 15:28:54
#1: S

❤️❤️❤️

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: