despartio.blogg.se

2015-02-25
06:02:06

en vecka till

Efter den hemska natten klarade inte någon av dem att förmå sig att skiljas åt.
Inställelesen skjuts upp en vecka
Jag vet... en vecka av lånad tid... jag vet... en vecka av lånad lycka
Falsk lycka... för nästa gång är det oundvikligt..nästa onsdag vaknar hon upp ensam.
 
De kan inte vänta längre..en vecka på denna sidan är en vecka längre på andra sidan...
 
 
2015-02-23
06:29:05

inatt är sista natten

Ta tillvara på tiden nu, säger hon till sig själv, ta till vara all den tiden när han inte är här, utvecklas och förändras som person och gör det till något bra. Se dig omkring och fråga dig om det är så här du vill vara, så här du vill leva. Var stark och ta fram urkraften inom dig Felicia, gå med högt huvud och visa att du inte är den svaga människan som människor tror att du är nu när han inte längre är vid din sida. Visa att du är en individ med egna mål och att du har en drivkraft som kan ta dig vidare igenom detta och komma ut på andra sidan som en hel och bättre människa.
2015-02-22
08:01:21

Rädslan för att vara med sig själv

Den är påtaglig och den kryper innanför skinnet på henne
Han gråter aldrig
Hon gråter konstant, men aldrig inför honom, bara för sig själv.
 
Hon tar på sig även hans ångest, hon föreställer sig hur han känner sig inför tisdagen, då hon lämnar av honom utanför anstalten med alla sina tillhörigheter, ja de få han får ta med in.
 
Hon undrar hur det kommer att kännas när hon kör tillbaka de 14 milen där hemma är.
 
Hon känner in känslan som kommer att komma när hon första kvällen kryper ner på sin sida av sängen och vet att nu är det verkligehet, nu kommer ingen vid midnatt och kryper ner på den andra sidan, nu är det bara hon och hundarna som tar upp platsen.
 
Hon bäddade rent igår, hon vill att det ska vara rent, men vill att han avsätter sin doft på lakanden innan han åker iväg. Hon tänker inte tvätta hans täcke, hans kuddar,, det enda hon kommer att byta är underlakanet på hans sida av sängen.