despartio.blogg.se

2015-08-31
22:33:06

kaos är hennes habitualtillstånd

Inte en dag som går förbi utan att lösa kaotiska situationer...
Hur håller hon ihop ?

Frans ringer..hon tappar greppet och känner en hysteri gå genom huvudet 

Hon vill skrika...hon vill slänga den jävla telefon rakt i väggen ..

Hon är så ångestfylld att hon mår illa.. huvudet går i bitar...kan inte tänka.. frustrerad och arg ... så stressad att det värker från käkarna långt ner i fötterna. ..

Idag finns ingen balans. . Ingen glädje 
2015-08-31
09:26:30

Är det hon det är fel på...eller bara andra?

 
 
Hon fick svårt att sova inatt
En klient som hon satt LVM på avled häromdagen och det fick hon besked på strax innan läggdags.
Väninnan som gjorde som hon gjorde.. och hon som gjorde som hon gjorde...
 
Kanske var tokigt..men efter det som hände med väninnan kan hon ändå aldrig mera fullt ut ha henne som vän..sån e hon... och hon hatar att inte kunna lita på folk... att de inte finns där när de säger det..oavsett vad det är...
 
Nu faller det så klart tillbaka på henne att hon inte hört av sig.. är det verkligen hennes skyldighet?? Hon har däremot gjort allt för att ordna skjuts.. fixa o trixa som hon alltid gör.. är så trött på att bli sviken.. är det inte hennes egen familj så är det vänner som hon på något vis trodde stod henne bra nära...
 
Det blev en energitjuv.. hon retar sig på sig själv att hon inte bara kan droppa hela skiten.. men sån är hon inte.
 
Så var det med det.. här hjälpte hon till o låna ut pengar när väninnans bil gick sönder... ställde upp för hennes svärsons student... och tacken kom ju.. eller hur... jaja.. nu skiter hon i det..hon har skickat iväg sitt kontonummer och hoppas att pengarna sätts in... hon har tackat för den vänskap som varit.. och skrivit att hon inte orkar med skiten och drar sig härmed undan... bättre att vara ensam än omringad av människor som inte ger tillbaka det hon ger... hon älskar antagligen ihjäl folk och förväntar sig att de ska göra detsamma... men hon lär sig aldrig..
 
Så är det henne det är fel... eller är det alla andra... förmodligen är det hon... Felicia.. som inte platsar i denna i världen.
2015-08-31
00:12:30

Det gjorde riktigt ont

Det kändes.. och hon blev verkligen ledsen 
Riktigt ledsen..  hon har så svårt att lita på andra människor .. 

Hon är kanske överkänslig just nu..men hon är frågade .. Vännen som vet hur hon mår ... och hur många gånger paniken växt när folk bara fullständigt skitit i att komma ut till jobben hon har när de sagt det ... och sätter henne i skiten.. hon trodde inte detta.. men så är det ... människor förändras och hon behövdes väl inte i hennes liv mer ... Trist.. gör ont i henne .. för det var verkligen inte vad hon vet om denna människa .. hon har uppfattat henne som en rak ..ärlig och omtänksam människa..och en tänkande människa .. en som brydde sig om henne för vad hon är.. ja...som en syster ..å därför gör det än ondare..

Hon blev frågande redan för några dagar sedan .. då hon bjöd med henne och hennes pojkvän på middagen .. den speciella middagen där endast de vänner fick följa med som stått vid hennes sida under hela denna jävligt vidriga period i livet ..

Redan där blev hon undrade .. hon visste att Frans bara var hemma över helgen och ändå lyckades hon nästan skapa osämja mellan dem. . Och hon vet hur hon är..ändå drog hon upp saker som gjorde att  och hon nästan blev ovänner då Frans kändes tvekande inför hennes beslut angående yngsta sonens och hennes förmåga att låta honom bo där han gör..

Men Felicia vet också att hon själv är bestämd ..och envis..men då i fredags tyckte hon att hennes uttalande var dumt .

Men det är väl så nära vänner är och det är kanske så man själv växer i sin egen utveckling som människa.. Sedan detta... Felicia hade frågat..och allt verkade ok ... Hennes pojkvän och svärson skulle vara med på helgen och jobba med event.. sen kunde inte pojkvännen på lördagen men på söndagen gick det bra.. helt ok då det kom fram i tid och Felicia fixade in en ersättare ... svärsonen skulle komma bägge dagarna och skulle åka med hennes egen son. . Naivt känns det som nu...men hon trodde att de skulle höra av sig.. på morgonen till lördagen blir hon dock tvekande och ringer vännen..Inget svar..hon smsar ...inget svar..

På lördagen försöker hon inte mer..tycker det är underligt att vännen inte svarar ...men slår bort det.. 
Hon är själv iväg hela lördagen och är övertygad att de på söndagen då hennes pojkvän själv skulle köra ... hon ringer som en tok på söndag morgon..men vännen svarar inte ... skickar sms..meddelar tid och plats både till vännen och hennes pojkvän
. Får ett sms någon timme senare att hon hade huvudvärk och skulle ringa lite senare ...men inget samtal kom...och ingen dyker upp på Eventet heller..då ringer Felicia igen ..men ett par timmar senare komma åter igen ett sms ... hon är hos sin mor...

Då blir hon irriterad på riktigt..så hon skriver ett meddelande 
.. berättar om hur hon känner det ..plockar sedan bort vännen... pojkvännen och dottern till henne på Facebook ...

Felicia orkade inte mer 

Hellre ensam än människor som man tror är där..och gör så här